Logo

Život mezi řádky

Síla osmi

Síla osmi

McTaggartová Lynne

Objevte svou mimořádnou schopnost spojit sílu vlastní pozitivní myšlenky se silou druhých a začněte uvnitř i kolem sebe působit neuvěřitelné změny k lepšímu. Více >

Je nám líto, ale tato kniha je bohužel vyprodaná
O knize Recenze Další informace

O knize

Co vysíláme do vesmíru, to se k nám vrací v zesílené formě. Přestože je síla úmyslu – energie pozitivní myšlenky – obecně vnímána jako zdroj změn, nesmírná síla myšlenky sdílené skupinou dosud prozkoumána nebyla.

Síle osmi přináší Lynne McTaggartová pozoruhodné výsledky  deset let trvajících experimentů zaměřených na to, jak může myšlenka sdílená alespoň osmi lidmi uzdravovat a měnit celý svět k lepšímu. Na základě nejnovějších vědeckých poznatků z oblasti výzkumu mozku, experimentů Gregga Bradena (autora knihy MATRIX, Božský zdroj, Metafora 2009), stovek případových studií i výsledků vlastního univerzitního bádání zde představuje solidní důkazy o tom, že existuje síla kolektivního vědomí i jak funguje.

S pomocí této poutavé a jednoduše srozumitelné knihy se můžete naučit uvolnit energii ukrytou ve vašem nitru a používat ji k tomu nejlepšímu účelu – k uzdravení sebe i světa kolem.

Lynne McTaggartová ve své knize předkládá převratné, ohromující poznatky o zázračné síle myšlenky sdílené malou skupinou a jejím bumerangovém efektu.

Recenze

„Dílo McTaggartové má bezprecedentní vliv na to, jak lidé každý den vnímají sami sebe ve světě.“
– Gregg Braden, autor knih MATRIX, Božský zdroj a Hluboká pravda
 
 

Další informace

E-kniha

Velikost: 2.60 MB | 1.88 MB | 1.19 MB

Novinky