Logo

Život mezi řádky

Úžasné tělo

Úžasné tělo

Challoner Jack

Ilustrovaná pokladnice informací, mýtů, kuriozit i historek týkajících se lidského těla... Více >

Je nám líto, ale tato kniha je bohužel vyprodaná
O knize Recenze Další informace

O knize

Ilustrovaná pokladnice informací, mýtů, kuriozit i historek týkajících se lidského těla… Už jste se někdy podívali do svého těla? Že to nejde? Ale to víte, že ano! Tahle knížka vás zve na báječnou cestu lidským tělem. Společně budeme bořit zavedené mýty, pobavíte se různými kuriozitami, ale také se dozvíte spoustu zajímavých faktů z anatomie, fyziologie, medicíny, historie či mytologie. Svět skrývající se uvnitř vašeho těla (a taky na jeho povrchu) vás dočista ohromí. Věděli jste třeba, že jste majiteli 70 kilometrů nervů? Tohle všechno a ještě mnohem víc na vás čeká na stránkách tohoto průvodce fascinující říší zvanou lidské tělo. Překrásné barevné obrázky, fotografie, tabulky, články učené i vtipné. Spavá nemoc vás u toho rozhodně nepostihne.

Recenze

Texty týkající se jednotlivých témat jsou krátké a výstižné a doplňují je krásné fotografie nebo ilustrace.  Samotné prohlížení obrázků i bez čtení je zajímavé a zabavíte tím i mladší děti nečtenáře (počítejte ovšem s tím, že se budou dožadovat mnoha vysvětlení…)
Celá recenze na Vasedeti.cz

Určitě každého z vás zajímá, jak funguje jeho tělo. Tato kniha není pouze popisem funkcí různých tělesných orgánů, ale především obrovským výčtem zajímavostí a kuriozit souvisejících s lidským tělem. Můžete se dozvědět, jak tento „složitý stroj“ pracuje a proč tomu tak je.
Celá recenze na Klubknihomolu.cz

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 170×230, 192 stran
Datum vydání: 25. 1. 2012
ISBN: 978-80-7359-326-1

Novinky