Logo

Život mezi řádky

Základy práce s korálky

Základy práce s korálky

Burnhamová Stephanie

​Všechno, co potřebujete vědět o tvorbě krásných korálkových doplňků… Více >

Je nám líto, ale tato kniha je bohužel vyprodaná
O knize Další informace

O knize

Chcete se naučit navlékat korálky? Vyrábět nádherné šperky, originální doplňky a ozdoby? Od toho je tu naše kniha. Najdete v ní nejen popisy základních technik, ale i mnoho konkrétních předloh, na kterých si můžete svůj um procvičit.

Podrobné návody doplněné detailními fotografiemi postupu vám pomohou ovládnout umění tvorby navlékaných, tkaných i pletených výrobků.

Osmnáct ukázkových modelů vám poskytne inspiraci, umožní vyzkoušet vlastní korálkářský talent a obohatí vaši soukromou „šperkovnici“.

Samozřejmě se seznámíte také s potřebnými nástroji a materiály, naučíte se pracovat s barvami a získáte praxi, díky níž už nikdy nebudete muset dumat nad dárky pro svoje blízké a známé. 

V tomto základním průvodci technikami práce s korálky se dozvíte vše, co pro práci s korálky potřebujete. Nejprve vám poradíme s výběrem vhodných materiálů a nástrojů pro práci a jak volit barvy korálků. V hlavní části publikace najdete přehled základních postupů při práci s korálky, doprovázených srozumitelnými pokyny a názornými fotografiemi. Na nich můžete detailně sledovat jednotlivé kroky té které techniky. Postup si pak můžete vyzkoušet na dalších stránkách, kde je uveden postup výroby ukázkových výrobků. Na předlohových výrobcích se naučíte vytvářet náhrdelníky, náramky, náušnice a ozdobné taštičky, ať už sami sobě pro radost, nebo jako dárek pro vaše blízké.

Kniha Základy práce s korálky je neocenitelná pomůcka pro každého začátečníka, nicméně může posloužit i jako užitečná pomůcka pro pokročilejší výtvarníky. Naučíte se, jak si vytvořit krásné korálkované doplňky pouze za pomoci jehly, nitě a korálků.

Další knihy autora

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 221×294, 128 stran
Datum vydání: 1. 1. 1990
ISBN: 978-80-7359-146-5

Novinky