Logo

Život mezi řádky

A co bylo dál

A co bylo dál

Swan T.L.

Ležely jim u nohou ty nejkrásnější ženy světa, ale oni chtěli jenom tu pravou. Ačkoliv by to málokdo čekal, všichni bratři Milesovi stanuli před oltářem. To, že nosí prstýnek, však neznamená, že jsou jejich životy nudnější a noci klidnější. Naopak. Více >

Tištěná kniha 239 Kč 299 Kč - 20 %
E-kniha 203 Kč 254 Kč - 20 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze Další informace

O knize

Jameson s Emily se snaží o svého prvního potomka. Tedy, Emily se snaží. Jameson je jako obvykle v pracovním stresu, což nakonec dožene Emily k tomu, že Jamesona unese do thajského wellness resortu, kde by si oba měli odpočinout a zbavit se napětí ve vztahu. Jak je ovšem u Jamesona pravidlem, nic se neobejde bez humorných a přehnaně dramatických výlevů.
Tristan se chystá na převzetí Claiřina podniku, snaží se ze svých adoptivních synů vychovat schopné mladé muže, s Claire očekávají první dítě a do toho všeho připravují svatbu, která bude tak velkolepá, jak se jen na Milesovi sluší. Doufejme, že vše proběhne hladce… pokud někdo ohlídá Pochcánka.
Elliot a Kate měli za to, že už všechny překážky ve vztahu překonali. Od Elliotových pochyb o pravé lásce po Kateinu sestru podvodnici, ti dva si už vytrpěli dost. Osud jim však připravil ještě jednu velkou zkoušku, ale zdá se, že řešení je blíž, než by se zdálo.
Sledovat zpovzdálí Christophera, jak se snaží sžít s venkovem, je Haydenina nejoblíbenější volnočasová aktivita. Spolu s Eddiem se smějí Chrisovým pokusům navázat kontakt se sousedy, ulovit vlka, který údajně terorizuje okolí, ale nikdo ho neviděl, či pořídit nejplodnější býky, které trh nabízí. Eddie však pomalu dospívá a jeho budoucnost leží právě v rukou jeho adoptivních rodičů.

Vyšlo v překladu Michaely Vavrušové.

Náhled knihy

Recenze

Naprosto dokonalé. Každý epilog se nesl ve stejném duchu jako kniha, na kterou navazoval. Teď bych si nejradši přečetla celou sérii od začátku.
- čtenářská recenze, Goodreads
 
Nádherná kniha na závěr série. Mrzí mě, že Milesovi bratři končí, ale zároveň mě hřeje u srdce, jak to všechno dopadlo. T. L. Swanová odvedla skvělou práci.
- čtenářská recenze, Goodreads
 
Tato sbírka epilogů byla stejně skvělá jako jednotlivé knihy. U každého příběhu jsem se zasmála nebo si poplakala. Moc pěkný způsob, jak zakončit úžasnou sérii!
- čtenářská recenze, Goodreads
 
Nemohla jsem se od knihy odtrhnout. Zamilovala jsem se do bratrů a jejich vyvolených už během předchozích knih a číst o jejich dalším životě bylo zkrátka super. Ukápla mi přitom spousta slz, ale hlavně proto, jaké štěstí jim autorka do příběhů vepsala. Rozhodně parádní série.
- čtenářská recenze, Amazon
 
V životě jsem nečetla knihu, která by mě vzala na takovou emocionální horskou dráhu: došlo na slzy, úsměvy i hlasitý smích. Dočtete se o problémech a šťastných koncích každého vztahu Milesových bratrů. Pokud jste četli předchozí čtyři knihy, pak tuto nesmíte vynechat. Všechny příběhy se v ní prolínají dohromady!
- čtenářská recenze, Amazon
 
Tento epilog má vše, co jsem od něj čekala! Smála jsem se u něj i plakala! Vracet se k příběhům jednotlivých bratrů ve mně vzbudilo nostalgii a připomnělo mi to, proč jsem se do té série tak zamilovala!
- čtenářská recenze, Amazon
 
Bylo moc příjemné naposledy navštívit každý z párů a jejich rodiny. Občas zažít jejich vtipné momenty, občas ty emocionální.
- čtenářská recenze, Goodreads

Série Milesova klubu ve mně zanechala trvalou stopu. Jameson, Tristan, Elliot i Christopher, sexy, bohatí, krásní, svalnatí, inteligentní, mocně obdaření bohové sexu a vlastně všechna nej, co dokážete najít a vyjmenovat. Tak to jsou oni. Co bratr to příběh a ke každému příběhu v této knize je věnovaný závěrečný epilog, závěrečná třešnička na pomyslném dortíku. Jak jsme zvyklé, najdeme v knize dostatek sexu a humoru. A taky se připravte na smršť dětí, svateb setkání a sluníčkovou velkou rodinnou soudržnost. Krásná okořeněná pohádka.
- čtenářská recenze na: www.kniznitoulky.cz

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 124×200, 216 stran
Datum vydání: 24. 1. 2024
ISBN: 978-80-7625-305-6

E-kniha

Velikost: 1.48 MB | 1.70 MB | 0.42 MB

Novinky