Logo

Život mezi řádky

Ahoj krásko

Ahoj krásko

Napolitano Ann

William Waters vyrůstal v domě plném smutku a lhostejnosti. Když v 1. ročníku na univerzitě potká a okouzlí energickou Julii Padavan, vstoupí do jeho života i celá její rodina, hlavně její tři mladší sestry. Rodinná sága a velký milostný příběh ze současného Chicaga vzdává hold románu Malé ženy a zlehka vypráví o nejdůležitějších věcech v životě. Více >

Tištěná kniha 416 Kč 489 Kč - 15 %
E-kniha 374 Kč 416 Kč - 10 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize RecenzeČlánek Další informace

O knize

Rodinná sága ze současného Chicaga, v mnohém odkazující na legendární román Malé ženy.
William Waters vyrůstal v rodině zasažené tragédií, bez lásky a zájmu rodičů. Když v prvním ročníku na univerzitě potká energickou a ambiciózní Julii Padavanovou, rozzáří se mu celý svět.

S Julií do Williamova života vstoupí i její rodina, především její tři mladší sestry: Julii nejbližší Sylvie, snílek a knihomolka, a dvojčata, bohémská výtvarnice Cecelie a laskavá pečovatelka Emeline. Všichni Padavanovi přijmou Juliina nového přítele s otevřenou náručí.
Životní cesty všech se však začnou různě komplikovat, až nakonec dojde ke katastrofálnímu rodinnému rozkolu, který všechny promění, mnohé rozdělí a zasáhne i další generaci… Dokáže takovou ránu někdy něco zacelit?  

Vychází v překladu Ondřeje Frühbauera.

Náhled knihy

Článek

Rodinná sága a příběh velké lásky ze současného Chicaga, vzdávající poctu románu Malé ženy od Louisy May Alcottové, a kniha roku 2023 podle The Washington Post a The New York Times. Knihu doporučuje Barack Obama, titul je také zařazený do výběrového knižního klubu Oprah Winfrey a zároveň je to druhá nejlepší kniha roku 2023 podle... Více informací

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 145×205, 416 stran
Datum vydání: 2. 4. 2024
ISBN: 978-80-7625-307-0

E-kniha

Velikost: 3.67 MB | 3.67 MB | 0.81 MB

Novinky