Logo

Život mezi řádky

Ájurvéda

Ájurvéda

Ohnivá síla agni

Paphitisová Claire

Obnovte své celkové zdraví s využitím ájurvédy. Novinka z řady Pro dnešní dobu vás seznámí se třemi jednoduchými koncepty, vycházejícími se starověké filozofie, díky nimž zjistíte, jak o sebe správně pečovat a udržet tělo i mysl v harmonii. Není to nic složitého – stačí jen naslouchat tělesným pochodům… a mít vždy po ruce tuto praktickou příručku. Více >

Tištěná kniha 99 Kč 219 Kč - 55 %
E-kniha 158 Kč 186 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze Další informace

O knize

Obnovte své celkové zdraví s využitím ájurvédy. Autorka vysvětluje, že ačkoli tato starověká filozofie působí na první pohled složitým dojmem, ve skutečnosti spočívá na třech jednoduchých konceptech, jimiž jsou agni, ódžas a dóša. 

Díky této knize zjistíte:
– jak se udržovat ve správné harmonii
– jak si upravit jídelníček 
– jak posílit zdraví střev i váš spánek
– jak odplavit stres
– jak nabít energií vaše tělo i mysl 
– a navíc získáte zajímavé recepty!

Také se naučíte, jak o sebe pečovat v různých ročních obdobích – a není to nic složitého: stačí jen naslouchat svému tělu… a mít vždy po ruce tuto praktickou příručku.

Náhled knihy

Recenze

„Pokud vás zajímá ájurvéda, tohle je pro vás ta pravá kniha.“
– uživatelská recenze, Amazon
„Báječný a srozumitelný úvod do ájurvédy. Pokud se chcete dozvědět víc o dóše a jak správně zvolenou stravou podpořit své tělo, tohle je skvělé místo, kde začít.“
– uživatelská recenze, Amazon
„Ucelený, moderně pojatý souhrn prastarého učení.“
– uživatelská recenze, Amazon
„Opravdu fantastická kniha.“
– uživatelská recenze, Amazon

Autorce se podařilo jednoduše, srozumitelně zpřístupnit ájurvédskou praxi a vysvětlit péči o agni funkci, jejíž nevyváženost může vést k onemocnění. Informuje rovněž o významu imunity a vitality a jejich působením na fyzickou i psychickou kondici. Čtenář se dozví, jak lze vhodnou stravou i kořením posílit, upevnit a udržovat zdraví. Závěr knihy patří receptům a tipům posilujících životní energii při konkrétních potížích, např. pálení žáhy, zácpě, podráždění žaludku, bolesti svalů, nachlazení a chřipce, při zánětech močových cest, nespavosti, anémii či na podporu zdravé kůže a vlasů. Praktický kapesní formát umožňuje mít knížku stále při ruce jako spolehlivého rádce a pomocníka při každodenním praktikování ájurvédy.
Celá recenze na eseznam.cz

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 107×170, 160 stran
Datum vydání: 7. 4. 2021
ISBN: 978-80-7625-178-6

E-kniha

Velikost: 1.09 MB | 2.97 MB | 0.29 MB

Novinky