Logo

Život mezi řádky

Alternativní léčebné metody od A do Z

Alternativní léčebné metody od A do Z

Gillmanová Claire

Více než 70 účinných metod k uzdravení. Meditace, květové esence, terapie krystaly a mnoho dalších cest k dokonalému zdraví. Více >

Je nám líto, ale tato kniha je bohužel vyprodaná
O knize O autorovi Další informace

O knize

Více než 70 účinných metod k uzdravení. Meditace, květové esence, terapie krystaly a mnoho dalších cest k dokonalému zdraví.
 
Dnes už naštěstí nejsme odkázáni jen na klasickou medicínu a na všechno nemusíme užívat spousty prášků. Je zde ještě mnoho jiných možností.

Naše kniha vás seznámí s více než sedmdesáti léčebnými metodami a postupy. Dozvíte se něco o jejich počátcích a historii, o tom, jak fungují a působí. Názorné barevné fotografie a praktické návody pak ukážou, jak jednotlivé metody používat v praxi. Svět je už dávno otevřený tomu, co jsme dříve uměli a využívali, ale pak na dlouhý čas pozapomněli a zavrhli. Ať už je to léčba krystaly nebo květovými esencemi, reiki, reflexologie či aromaterapie.
 
Duše a tělo jsou spojené nádoby, takže co léčí jedno, uzdravuje i druhé. A tak i našemu fyzickému zdraví může prospět meditace či regrese, návrat do minulých životů, jak jej propaguje a praktikuje například světoznámý harvardský psychiatr dr. Brian Weiss.

O autorovi

Gillmanová Claire

Claire Gillmanová je žurnalistka, která už více než deset let píše pro časopis Kindred Spirit. Během té doby objevila celou řadu zajímavých a účinných metod celostní medicíny. Přispívá rovněž do populárních časopisů pro ženy, ale také do tiskovin, jako jsou The Times, Health & Fitness a další. Jejími hlavními tématy jsou zdraví, rodičovství a spiritualita.

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 141×167, 400 stran
Datum vydání: 24. 5. 2016
ISBN: 978-80-7359-481-7

Novinky