Logo

Život mezi řádky

Aura v každodenním životě 2

Aura v každodenním životě 2

Oetingerová Manuela

Pokračování převratné práce o působení nehmotných sil a světů... Více >

Je nám líto, ale tato kniha je bohužel vyprodaná
O knize O autorovi Další informace

O knize

Pokračování převratné práce o působení nehmotných sil a světů…
 
Objevte, jak myšlenkové formy a energetická pole utvářejí náš běžný život… Víte, jaká je skutečná podstata depresí? Tušíte, co je duchovní příčinou nemoci? Myslíte, že Jidáš byl odsouzeníhodný člověk? Na tyto a mnohé další otázky odpoví kniha německé autorky Manuely Oetingerové.

Nečekejte ovšem žádné laciné útěchy, populární návody nebo stokrát omleté „pravdy“. Druhá publikace o lidské auře a o působení neviditelných sil je stejně netradiční a objevná jako její první díl, a navíc se v ní ještě dočteme, co se skrývá za působením alkoholu, zda se můžeme domluvit se zvířaty nebo proč bývá cesta k opravdovému poznání tak osamělá…

Viditelný, hmotný svět, v němž žijeme, je totiž neoddělitelně spjat se světem neviditelným, duchovním, který na nás působí víc, než jsme mnohdy ochotni si připustit.

O autorovi

Oetingerová Manuela

Manuela Oetingerová byla svými zasvěcenými publikacemi o lidské auře donedávna známá zejména mezi německými čtenáři, jejichž mateřštinou píše. Její knihy, v nichž se zabývá i duchovním růstem a energetickým potenciálem člověka, se ale rychle překládají do mnoha jazyků.

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 128×205, 157 stran
Datum vydání: 1. 1. 1990
ISBN: 978-80-7359-034-5

Novinky