Logo

Život mezi řádky

Energetičtí upíři Jak se ubránit vysávání energie

Energetičtí upíři Jak se ubránit vysávání energie

Northrupová Christiane

Jak rozpoznat vztahy, které nás okrádají o energii, jak se jim bránit a obnovit své zdraví a sílu. Od autorky bestsellerů Žena: Tělo a duše a Bohyně nestárnou Více >

Tištěná kniha 237 Kč 279 Kč - 15 %
E-kniha 201 Kč 237 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize O autorovi Další informace

O knize

Jak rozpoznat vztahy, které nás okrádají o energii, jak se jim bránit a obnovit své zdraví a sílu.
Od autorky bestsellerů Žena: Tělo a duše a Bohyně nestárnou

Empatičtí, citliví lidé přirozeně vnímají život soucitně, se zájmem o druhé a jsou nositeli vnitřního světla. Zároveň jsou ale oblíbenou kořistí energetických upírů – lidí, kteří se na jejich energii přiživují, a to na všech úrovních – fyzické, citové i finanční.

Známá lékařka Christiane Northrupová představuje fenomén „energetických upírů“ a nabízí způsob, jak tyto negativně působící lidi ve svém okolí odhalit a získat zpět ztracenou energii. Své závěry opírá o nejnovější výsledky vědeckých výzkumů a uvádí příklady z vlastní praxe a života.

Northrupová popisuje dynamiku vztahu mezi empatickým člověkem a energetickým parazitem a ukazuje, jak „upíři“ využívají energii druhých k vlastnímu prospěchu. Nabízí praktické techniky, díky nimž se škodlivým vztahům můžete rovnou vyhnout, anebo se uzdravit, pokud už vás zasáhly. Jakmile rozpoznáte vzorce chování typické pro tyto nevyvážené vztahy, budete „upíry“ schopni identifikovat.

O autorovi

Northrupová Christiane

Doktorka Christiane Northrupová, gynekoložka a porodní lékařka, bývalá asistentka pro gynekologii a porodnictví na Vermontské univerzitě a autorka několika bestsellerů, je vizionářka a průkopnice v oblasti ženského zdraví. Po desetiletích v přední linii své profese se nyní věnuje ženám, které chtějí skutečně vzkvétat. Učí je, jak podpořit všechno dobré v jejich těle. Doktorka Northrupová je…

Další knihy autora

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 135×205, 224 stran
Datum vydání: 3. 9. 2018
ISBN: 978-80-7359-565-4

E-kniha

Velikost: 2.11 MB | 1.06 MB | 0.69 MB

Novinky