Logo

Život mezi řádky

Háčkované krajkové luční kvítí

Háčkované krajkové luční kvítí

Sainio Caitlin

100 nádherných vzorů květin a lístků pro háčkování tenkou přízí Více >

Je nám líto, ale tato kniha je bohužel vyprodaná
O knize Další informace

O knize

Rádi byste měli celý rok doma kouzelnou zahrádku? Uháčkujte si ji.Nabízíme vám nepřeberné množství vzorů, takže vám pod rukama vyrostou lístky, kytičky a všelijaké rostlinky všech ročních období. Najdete tady všechno možné – od krajkových květů po něžné kapradiny, ve všech odstínech a barvách, v nejrůznějších stylech i provedeních. Drobné motivy máte uháčkované jedna dvě a můžete je použít samostatně, nebo jako ozdobnou součást větších projektů.

Představují také výborné využití zbytků různobarevných přízí, které vám pod rukama doslova rozkvetou. Ať už s háčkováním z příze začínáte, nebo jste v tomto oboru už dlouholetými nadšenci a mistry, své si tu určitě najdete. Pro každý výrobek jsou zde připravené jasné instrukce a podrobně rozepsané vzory. Nechybí samozřejmě ani základy háčkování pro ty, kteří se do takové práce pouštějí poprvé.

Květinky vypěstované z příze mohou udělat radost přátelům, ozdobit zabalené dárky či pohlednice, zkrášlit váš byt pověšené na zdi nebo se stát originální ozdobou vašeho oblečení.

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 220×220, 128 stran
Datum vydání: 1. 1. 1990
ISBN: 978-80-7359-383-4

Novinky