Logo

Život mezi řádky

Háčkování velkým háčkem

Háčkování velkým háčkem

Uysová Dedri

Myslíte, že háčkovat se dá jen z koupené příze? Ale kdepak! Úžasné věci mohou vzniknout i recyklací. Vyrobte si přízi z proužků látek, jež vám zbyly nebo starého oblečení, které už prostě nepotřebujete. A pak stačí jen velký háček a můžeme jít na to. Více >

Je nám líto, ale tato kniha je bohužel vyprodaná
O knize Recenze Další informace

O knize

RECYKLUJTE STYLOVĚ!

Originální, rychlé a slušivé výrobky z nastříhaných zbytků látek.

Myslíte, že háčkovat se dá jen z koupené příze? Ale kdepak! Úžasné věci mohou vzniknout i recyklací. Vyrobte si přízi z proužků látek, jež vám zbyly nebo starého oblečení, které už prostě nepotřebujete. A pak stačí jen velký háček a můžeme jít na to.

Žádných složitostí ani obtížných postupů se přitom bát nemusíte. Z těch nejjednodušších sloupků hravě uháčkujete všechno možné – od náramků přes módní pestrobarevné tašky až po originální prostírání. Podrobné návody a ilustrační fotografie pomohou i úplným začátečníkům vytvořit krásné věci.

Navíc můžete mít dobrý pocit, že si tak nejen pořídíte spoustu nápaditých věcí pro sebe i své přátele, ale zároveň touto recyklací nepotřebných látek děláte něco pro planetu a chováte se ekologicky.

Recenze

Autorkou knihy je Dedri Uysová, návrhy jednotlivých výrobků ovšem dodalo i několik dalších dam. Obsah je rozdělen do dvou částí a to DO DOMÁCNOSTI a JEN PRO VÁS. Na téměř sto padesáti stranách nejdete návody k výrobě různých koberečků, polštárů, prostírání, taburetů, šperků či tašek. Vše je samozřejmě doplněno fotografiemi a rozhodně je na co se dívat.
Celá recenze na Databazeknih.cz

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 224×224, 144 stran
Datum vydání: 2. 2. 2016
ISBN: 978-80-7359-484-8

Novinky