Logo

Život mezi řádky

Jen o trochu víc – podepsáno autorem

Jen o trochu víc – podepsáno autorem

Druhá kniha nové série bestsellerové autorky Protiklady se přitahují

Ahrnstedtová Simona

Stella během jediného dne ztratí milence, práci i domov. Po divoké noci plné vzteku a koktejlů dochází k jedinému řešení, jak ze všeho ven – musí opustit Stockholm a pokusit se prodat chátrající domek po prarodičích. A tak se ocitá na venkově, ve společnosti krav, slepic, koz a jednoho nafoukaného farmáře… který ovšem umí neobyčejně dobře líbat. Více >

Tištěná kniha 399 Kč
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze O autorovi Další informace

O knize

​ZáložkaStella Wallinová během jediného dne přišla o všechno – perspektivního milence, práci, a dokonce i domov. Po divoké noci strávené pitím, sledováním aktivit svého ex na Facebooku a sebelítostí dojde k jedinému závěru, jak se z téhle šlamastiky vyhrabat. Musí opustit Stockholm.

Kam se odstěhuje, si ale nemůže moc vybírat. Útočiště jí tak poskytne omšelý domek ve vesnici na jihu Švédska. Pro Stellu představuje místo plné vzpomínek – a také zdivočelých koz, otravných teenagerů a jednoho namyšleného ekofarmáře… který ale, jak se brzy ukáže, umí nečekaně dobře líbat.

Tím ale Stelliny venkovské trampoty teprve začínají. Brzy je vtažena do konfliktů, které hýbou celou vesnicí, a přitom ještě stíhá pátrat po věcech ze své minulosti. Jaká vlastně byla její matka? A kdo byl její neznámý otec?

Román plný oblíbených ingrediencí, které charakterizují Simonu Ahrnstedtovou – humoru, romantiky, společenské uvědomělosti a živoucích postav a erotiky.

Recenze

„Novou knihu Simony Ahrnstedtové prostě musíte mít.
– Lottens bokblogg

„Máte-li rádi romantiku, Simonu Ahrnstedtovou si rozhodně nesmíte nechat ujít.
– Boklusens Bokblogg

„Tohle se mi opravdu líbilo. Pokud máte rádi předchozí knihy Simony Ahrnstedtové, nebudete zklamaní!
– Nellons bokblogg

„Autorce se jako vždy daří vykreslit realistické a silné postavy. Mužské i ženské. V tom je její síla.
– Villa Freja

„Je tu vše, co by kvalitní romantické dílo mělo obsahovat.
– Tara

„Mistryně feel-good literatury.
– Femina

O autorovi

Ahrnstedtová Simona

Je švédská spisovatelka s českými kořeny. Narodila se roku 1967 v Praze a je nejen úspěšnou autorkou romantických příběhů, ale také licencovanou psychologickou poradkyni a kognitivní behaviorální terapeutkou. To jí dává vynikající průpravu a ty nejlepší předpoklady k tvorbě živých propracovaných postav a poutavých lidských osudů. Na začátku spisovatelské kariéry studovala několik různých oborů –…

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 126×209, 400 stran
Datum vydání: 30. 6. 2021
ISBN: 978-80-7625-148-P

Novinky