Logo

Život mezi řádky

Lucy a hotýlek v Bretani

Lucy a hotýlek v Bretani

Ernstová Dee

Lucy, úspěšná hotelová manažerka z New Yorku, toho času bez práce kvůli podvodu, kterého se dopustil její bývalý šéf a partner, přijíždí do Bretaně převzít vedení malého stylového hotýlku. Jaké je její překvapení, když zjistí, že hotel byl naposledy v provozu po válce. Té první. Dokáže dát novou tvář nejen zchátralému hotýlku, ale i svému životu? Více >

Tištěná kniha 295 Kč 369 Kč - 20 %
E-kniha 251 Kč 314 Kč - 20 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze Další informace

O knize

Lucy potřebuje nový životní začátek. Devětačtyřicetiletá hotelová manažerka z New Yorku, toho času bez práce a peněz kvůli podvodu, kterého se dopustil její bývalý šéf a partner, má soukromý i pracovní život v troskách. Přišla o práci, bydlení i přítele a přežívá u rodičů. Není divu, že s nadějí skočí po jediné nabídce, která se objeví – vedení malého stylového hotýlku v bretaňském Rennes. Představuje si nablýskané lustry a galerii portrétů předků majitelky v životní velikosti, ale skutečnost je jejím představám na hony vzdálená. Ke svému překvapení na místě zjistí, že hotel byl naposledy v provozu po válce. Té první. A že jejím úkolem je dát ho nejprve dohromady a teprve pak úspěšně rozjet. 

Lucy, která nemá jinou možnost, v sobě objeví netušenou sílu i dovednosti. S obrovským nasazením, citem, ale i humorem pracuje na tom, aby kouzelný hotýlek Paradis mohl znovu otevřít. Pomáhá jí v tom partička zdejších svérázných starousedlíků, taková rodina náhodně poskládaných přátel různého věku i povolání. Někde mezi malováním stěn, repasováním nábytku, vytvářením webovek a sbližováním se s atraktivním, byť poněkud protivným autorem dětských knih, hvězdou amerického knižního trhu, si Lucy uvědomí, že se tu začíná cítit jako doma.
Najde Lucy v Bretani profesní restart, a možná i novou rodinu a lásku?

Náhled knihy

Recenze

„Toto půvabné čtení se vyznačuje množstvím zajímavých postav a díky Lucyině opravdovosti a citlivosti dokáže rozeznít všechny správné struny“. 
– USA Today

„Zábavný, vřelý příběh s přídechem maloměstské romance, okořeněné francouzským šarmem…“
– Publisher´s Weekly

„… román o novém začátku a hledání rodiny, který je humorný a plný zajímavých postav. Lákavé prostředí, v němž se příběh odehrává, způsobí, že čtenáři začnou toužit po cestě do Francie.“ 
– Library Journal

Další knihy autora

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 145×205, 304 stran
Datum vydání: 29. 5. 2023
ISBN: 978-80-7625-253-0

E-kniha

Velikost: 1.19 MB | 1.19 MB | 0.49 MB

Novinky