Logo

Život mezi řádky

Následuj svůj vnitřní kompas

Následuj svůj vnitřní kompas

Berger Barbara

OD AUTORKY BESTSELLERU CESTA K VNITŘNÍ SÍLE Jak s lehkostí proplout životem v době přehlcené informacemi... Více >

E-kniha 144 Kč 169 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize O autorovi Další informace

O knize

OD AUTORKY BESTSELLERU CESTA K VNITŘNÍ SÍLE
Jak s lehkostí proplout životem v době přehlcené informacemi…

Existuje spolehlivý způsob, jak v životě činit moudrá rozhodnutí? Jak se snadno orientovat v záplavě informací, které nás bombardují od rána do večera zaručenými radami, co bychom měli a neměli, abychom byli šťastní? A jak rozpoznat, co je pro nás v dané situaci nejlepší? Existuje cesta, která bere v úvahu odlišné potřeby a přání každého jednotlivce? Odpověď na tyto otázky zní: ano, existuje!

Každý disponuje jedinečným osobním vnitřním navigačním systémem, fungujícím za všech okolností a propojujícím každého z nás s nejvyšší vesmírnou inteligencí, jež stvořila každého z nás a veškerý život. Každý z nás v sobě má tzv. vnitřní kompas!
 
Pokud se naučíme naslouchat svému vnitřnímu kompasu a řídit se jím, budeme žít v souladu se svou pravou, jedinečnou podstatou a zažívat více lásky, radosti, vášně i nadšení. Budeme žít s větší lehkostí a bez zádrhelů. A díky tomu pak budeme své rodině, přátelům, kolegům i celému světu k mnohem většímu užitku. Co je vnitřní kompas a jak funguje, jak číst signály, které vysílá, co je pravým významem emocí, proč sami sabotujeme schopnost naslouchat svému vnitřnímu kompasu… tyto a další otázky zodpoví Barbara Bergerová, autorka bestselleru Cesta k vnitřní síle.

Náhled knihy

O autorovi

Berger Barbara

USA… Narodila se v USA. Její otec pracoval jako vysoký vojenský důstojník v Pentagonu. V šedesátých letech protestovala s přáteli pro válce ve Vietnamu. Při protestech se seznámila se svým přítelem, se kterým proti přání rodičů utekla a v 18 letech se za něj provdala. Jelikož její manžel již dosáhl plnoletosti, stal se jejím zákonným…

Další knihy autora

Další informace

E-kniha

Velikost: 1.55 MB | 1.35 MB | 0.47 MB

Novinky