Logo

Život mezi řádky

Ohnivé kameny

Ohnivé kameny

Palov Chloe

Najdi Archu úmluvy - nebo zemři! Honba za nejvzácnější relikvií lidských ději začíná... Více >

Je nám líto, ale tato kniha je bohužel vyprodaná
O knize Recenze O autorovi Další informace

O knize

Najdi Archu úmluvy – nebo zemři! Honba za nejvzácnější relikvií lidských ději začíná… V muzeu dojde k vraždě a je ukraden artefakt nevyčíslitelné ceny: zlatý náprsník zvaný Ohnivé kameny, který kdysi nosil sám Mojžíš. V počítači se najde mail, který zatáhne do děje bývalého člena britské rozvědky. A jednu svéráznou fotografku. Brzy vyjde najevo, že první nález otevírá cestu k ještě vzácnější relikvii – samotné Arše úmluvy! Hrdinové jsou vrženi do zběsilého víru událostí a ocitnou se v boji na život a na smrt s nebezpečnou ozbrojenou sektou náboženských fanatiků, kteří chtějí za pomoci Archy rozpoutat konec světa.

Recenze

Skvostným debutem vtrhla Chloe Palov na mezinárodní literární scénu. V pětisetstránkovém románu Ohnivé kameny povolala do zbraně všechny atributy, jež čtenář všude na světě od bestselleru očekává. Zařadila se rázem mezi hvězdy žánru. A na nás je, zda ji v tom vosím hnízdě necháme, nebo ji dokonce uznáme jeho královnou.
Celá recenze na Webmagazin.cz

Já Ohnivé kameny rozhodně nezatracuji, celkově se mi vlastně líbily. Oni totiž co ztrácejí na originalitě, to získávají jinde. Například na sympatických hlavních postavách, které nešustí papírem a hezky to mezi nimi jiskří, nebo na nadhledu.
Celá recenze na Centrum-detektivky.cz

O autorovi

Palov Chloe

Chloe Palov se narodila ve Washingtonu D. C., zatímco dnes žije v Západní Virginii. Na Univerzitě George Masona vystudovala dějiny umění, ale její životní dráha zahrnovala i taková povolání, jako je průvodkyně v muzeu nebo vedoucí knihkupectví. Nějaký čas pracovala také jako učitelka angličtiny v korejském Soulu. Protože ze všeho nejvíc ji však lákají dvě…

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 138×210, 488 stran
Datum vydání: 18. 2. 2011
ISBN: 978-80-7359-253-0

E-kniha

Formát: ePUB | PDF | Kindle (Mobi)
Velikost: 1.68 MB | 1.42 MB | 0.89 MB
Druh ochrany: Socialní ochrana

Novinky