Logo

Život mezi řádky

Přírodní kosmetika: Jak na to

Přírodní kosmetika: Jak na to

Bucková Shannon

Utrácíte spousty peněz za kosmetiku? A myslíte si, že bez drahých kupovaných přípravků to nejde? Pak pro vás máme dobrou zprávu. Jde, a ještě u toho ušetříte. Více >

Tištěná kniha 199 Kč 329 Kč - 40 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze O autorovi Další informace

O knize

Utrácíte spousty peněz za kosmetiku? A myslíte si, že bez drahých kupovaných přípravků to nejde? Pak pro vás máme dobrou zprávu. Jde, a ještě u toho ušetříte. Nemluvě o tom, že pro sebe uděláte to nejlepší a pořídíte si to nejzdravější.

Naučíme vás míchat nádherně voňavé krémy, tekutá mýdla, šampony, vlasové i obličejové masky, parfémy, přísady do koupele, tělová a odličovací mléka, zkrátka cokoli si vzpomenete. A to vše ze zdravých, stoprocentně přírodních surovin.

Dozvíte se také, podle čeho vybírat, jak se vyznat ve všemožných bylinkách a ingrediencích.

Fotograficky ilustrované jednoduché recepty vás spolehlivě povedou, takže se brzy stanete skvělými výrobci té nejzdravější přírodní kosmetiky, jakou si jen umíte představit.

Recenze

Kniha je napsána velmi pěkně a především jasně a srozumitelně. Musím ocenit fakt, že pomůcky a přípravky, které potřebujeme pro výrobu daných přírodních kosmetických produktů, jsme schopni sehnat téměř všude. Autorka vše doplňuje o nepřeberné a zajímavé množství svých tipů a zkušeností. A pochopitelně vše doprovází krásné fotografie, které člověka navnadí už při jejich  samotném prohlížení.
Celá recenze na Knihasknihou.blogspot.com

O autorovi

Bucková Shannon

Shannon Bucková začínala s amatérskou výrobou biokosmetiky ve vlastní kuchyni. Profesionálkou se stala poté, co na Bastyrově univerzitě vystudovala aromaterapii a éterické oleje a vyškolila se rovněž v teorii i praxi s bylinkami. Na svém blogu radí a přináší recepty v angličtině.

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 190×245, 144 stran
Datum vydání: 11. 2. 2015
ISBN: 978-80-7359-431-2

Novinky