Logo

Život mezi řádky

Prokletí ohně

Prokletí ohně

Wolfová Martina

„Česká Barbara Erskinová" vypráví svůj první příběh... Osud, kletbu, staletou nenávist... to všechno může zlomit láska. Více >

Je nám líto, ale tato kniha je bohužel vyprodaná
O knize Recenze O autorovi Další informace

O knize

„Česká Barbara Erskinová“ vypráví svůj první příběh… Osud, kletbu, staletou nenávist… to všechno může zlomit láska. Když Cora uteče od svého násilnického manžela a vrátí se k otci do malebného anglického městečka, zdá se, že teď už se všechno obrátí k lepšímu. Co však mají znamenat znepokojivé vize, sugestivní výjevy z dávného středověku, které ji začínají pronásledovat? Přichází snad o rozum? Střípky osudů lady Christabel, sira Roberta a krutého pana Bruce z Glammermooru jí našeptávají zneklidňující tajemství. A o šokující překvapení není nouze ani v Cořině vlastním životě. Naštěstí se i v dnešní době najdou milující rytíři – třeba v podobě dávných lásek ze střední školy -, kteří se dokážou vypořádat nejen se soky, ale i s nepřízní osudu, a vysloužit si tak srdce své lásky.

Recenze

Knížka není tak obsáhlá, jako bývají romány Brabary Erskinové, zato je velmi poutavá a dokáže čtenáře zcela pohltit. Můžete se nechat vtáhnout do děje a vychutnat si ho plnými doušky až do poslední stránky. A věřte, že odložit knihu pro vás bude skutečně problém. Vstupte s knihou Prokletí ohně do světa, kde se snoubí drsná realita se snovou fikcí a vychutnejte si vyprávění na pomezí detektivního příběhu, romantiky a fantasy.
Celá recenze na Vaseliteratura.cz

Knižka se mi moc líbila. Příběh byl zajímavý a dobře se četl. Chvílemi jsem se docela bála o život hlavních hrdinů, zvláště tedy na konci, ale jinak jsem byla s postupujícím příběhem čím dál víc napjatá, jak to vlastně všechno dopadne a jestli se dozvím nějaký další střípek z Christabelina života nebo jestli bude Cora schopna uniknout své minulosti s brutálním manželem a znovu se oddat lásce. Z knih, které jsem poslední dobou četla, byla tahle přečtená nejrychleji :-). Nemohla jsem se od ní odtrhnout.
celá recenze na Nase-knihovnicka.blogspot.com

O autorovi

Mgr. Wolfová Martina

Martina Wolfová se narodila roku 1979 v Karviné. Vystudovala všeobecné sedmileté gymnázium v Českém Těšíně, poté se věnovala studiu na Slezské univerzitě v Opavě, obor historie-muzeologie, které zdárně zakončila magisterskými zkouškami v roce 2004. V roce 2009 přišel na svět syn Ondřej, který je její velkou láskou, stejně jako manžel. „Psaní jsem propadla už na gymnáziu…

Další knihy autora

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 110×170, 224 stran
Datum vydání: 9. 5. 2012
ISBN: 978-80-7359-339-1

Novinky