Logo

Život mezi řádky

Tilda a její nápady

Tilda a její nápady

Finnangerová Tone

Světoznámá návrhářka Tilda se vrací s novou várkou hraček a dalších šitých pokladů na celý rok Více >

Tištěná kniha 297 Kč 349 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize O autorovi Další informace

O knize

Toto sběratelské vydání rukodělné Tildy obsahuje podrobný popis výroby kouzelných kreací z látky nebo papíru z návrhářské dílny světově proslulé Tone Finnangerové.

V knize najdete více než 30 návodů, jak si krok za krokem vyrobit například úchvatné módní doplňky, tašky či peněženky, roztomilé andělíčky, látkové hračky na mazlení, polštářky, ozdobné krabičky na ukládání různých předmětů, zápisníky a pohlednice, dekorace pro stolování a mnoho dalších nápadů na rukodělné dárky od brzkého jara až do Vánoc.

Pro praktické použití jsou střihy doplněny podrobným a srozumitelným postupem, krásnými fotografiemi, barevnými ilustracemi a šablonami v reálné velikosti.

Vychází v překladu Evy Fukové.

O autorovi

Finnangerová Tone

Norská návrhářka Tone Finnangerová, řečená Tilda, už odmalička vytvářela všechno možné, ale nejvíce ji vždycky bavily panenky. V roce 1999, když jí bylo 25 let, představila své první návrhy v „Tilda stylu" a sláva na sebe nenechala dlouho čekat.Tone se narodila v Oslo, norském hlavním městě, ale nyní žije a pracuje na malém ostrově nedaleko…

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 210×275, 144 stran
Datum vydání: 25. 5. 2017
ISBN: 978-80-7359-535-7

Novinky