Logo

Život mezi řádky

Utajená tvář tisíce a jedné noci

Utajená tvář tisíce a jedné noci

Město snů a klamu ještě nevydalo poslední tajemství

Tullyová Daniela

Nález starých fotografií, zachycujících její matku s arabským ženichem, Esther šokuje. Žila snad někdy na Středním východě? A proč o tom nikdy nemluvila? S odhodláním zjistit víc se Esther vydává do exotické Dubaje. Jakmile ale začne s pátráním, zaplétá se do pavučiny lží a na scénu brzy vstupují lidé schopní udělat cokoliv, aby ji umlčeli. Více >

Tištěná kniha 280 Kč 329 Kč - 15 %
E-kniha 238 Kč 280 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Další informace

O knize

Když Esther najde v pozůstalosti své nedávno zesnulé matky podivnou krabici zdobenou arabskými ornamenty a plnou fotografií zachycujících matku v kulisách exotické země, úplně ji to šokuje. To má na sobě svatební šaty? A kdo je ten muž, stojící na fotkách vedle ní? Žila snad někdy na Středním východě, přestože tvrdila, že nikdy neopustila Spojené státy? A proč o tom Esther nikdy neřekla, když si byly tak blízké?

Odhodlána zjistit víc o matčině minulosti a možná i o otci se Esther vydává na cestu do Dubaje, přitažlivého města snů a iluzí. Jakmile ale začne s pátráním, ocitá se lapená v pavučině lží a stupňujícího se nebezpečí a na scénu brzy vstupují lidé, kteří se neštítí udělat cokoliv, aby ji umlčeli.

Esther se ale odmítá vzdát a pokračuje v hledání dalších dílů skládačky, jejíž řešení může celý její život navždy obrátit naruby – a odhalit pravdu temnější, než si vůbec dokáže představit.

Náhled knihy

Další knihy autora

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 126×209, 288 stran
Datum vydání: 2. 11. 2020
ISBN: 978-80-7625-164-9

E-kniha

Velikost: 1.85 MB | 2.37 MB | 0.87 MB

Novinky