Logo

Život mezi řádky

Včelí vosk

Včelí vosk

Ahnertová Petra

Vyrobte si z včelího vosku produkty pro zdraví a doplňky do domácnosti Jak si vyrobit domácí svíčky, mýdla, balzámy, krémy či peelingy Více >

Tištěná kniha 297 Kč 349 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize O autorovi Další informace

O knize

Vyrobte si z včelího vosku produkty pro zdraví a doplňky do domácnosti
Jak si vyrobit domácí svíčky, mýdla, balzámy, krémy či peelingy

Včelí vosk je zázrak včelího úlu. Včely jej používají k vytváření pláství, v nichž se líhnou a vyvíjejí larvy. Vy z něj můžete zhotovit cokoliv, od svíček, přes balzám na rty až po dekorační látku. Věděli jste, že včelí vosk je voděodolný? Naimpregnujte si boty či tkaniny.
Ať už jste zkušení včelaři, nebo se vám jen líbí, jak včelí vosk vypadá a voní, včelařka a podnikatelka Petra Ahnertová vás naučí, jak přeměnit tento zázračný materiál na krásné a užitečné věci.

Kniha Včelí vosk nabízí celou řadu užitečných informací, rad a nápadů. Podrobné a přehledné návody, společně s bohatými doprovodnými fotografiemi vás povedou krok za krokem.

O autorovi

Ahnertová Petra

Petra Ahnertová je americká včelařka a majitelka úspěšného internetového obchodu Beehive Alchemy s ručně vyráběnými mýdly, kosmetickými přípravky a potřebami pro domácnost z  včelího vosku. Začalo to tak, že se v roce 2002 náhodou dala do řeči s chovatelem včel a brzy nato měla sama několik vlastních úlů a přebytky medu na prodej. K včelaření…

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 205×255, 136 stran
Datum vydání: 2. 2. 2018
ISBN: 978-80-7359-545-6

Novinky