Logo

Život mezi řádky

Všechny barvy noci

Všechny barvy noci

Vždycky záleží na tom, jak se díváš…

Lambertová Karine

Mladý tenisový trenér Vincent přichází nečekaně a rychle o zrak. Co má s tak zdrcující diagnózou dělat? Prožije si všechny fáze zármutku – popření, hněv, zoufalství. Útěchu nakonec nachází na venkově, na místě vzpomínek na šťastné dětství, ve vztazích a ve vlastní smysluplné práci. A zjišťuje, že svět je stále nejen plný barev, ale i lásky. Více >

Tištěná kniha 149 Kč 299 Kč - 50 %
E-kniha 203 Kč 254 Kč - 20 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze Další informace

O knize

Pětatřicetiletý tenisový trenér Vincent má přijít během čtyř týdnů nečekaně a rychle o zrak. Co má s tak zdrcující diagnózou dělat? Jak se má vyrovnat s tím, že už nebude moci dělat milovanou práci? Má snad zapomenout na všechny své plány? A o koho v této chvíli může opravdu opřít?

Když se ve světě kolem něj začne smrákat a okolí se promění v překážkovou dráhu, nachází Vincent útěchu na venkově, ve starém dědečkově domě, kde kdysi prožil tolik šťastných chvil. Objevuje pomalý způsob dědečkova života, potkává se s místními lidmi a uvědomuje si sílu všech ostatních smyslů. Nachází opravdové přátelství a lásku a s tím i sílu a chuť prožít každý další den.

Všechny barvy noci jsou příběhem o odhodlání, rodinných poutech, vztazích i neobyčejné lásce za okolností, které většina z nás nikdy nepozná.

Náhled knihy

Recenze

„Karine Lambertová vás uhrane lehkým, dynamickým stylem. (…) Pracovala s lidmi se zrakovým postižením, aby dokázala věrně zprostředkovat jejich realitu a emoce – kniha nabízí mimořádný zážitek.“
– čtenářská recenze, Goodreads
„Pokud jste doteď od Karine Lambertové nic nečetli, je nejvyšší čas to napravit!“
– čtenářská recenze, Goodreads
„Vynikající román.“
– čtenářská recenze, Goodreads
„Dojemný příběh napsaný výrazným stylem. Hlavní hrdina mi přirostl k srdci a všechny emoce jsem prožila s ním.“
– čtenářská recenze, Goodreads

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 129×206, 272 stran
Datum vydání: 23. 10. 2020
ISBN: 978-80-7625-138-0

E-kniha

Velikost: 1.81 MB | 2.40 MB | 0.62 MB

Novinky