Logo

Život mezi řádky

Výcvik mladého koně

Výcvik mladého koně

Maxwell Richard

Máte-li mladého koně nebo dokonce hříbě, které si chcete vychovat od základu, vyplatí se vědět, jak na to. Postupy uvedené v této knize zajistí, že nakonec budete mít spolehlivého, klidného a poslušného koně, na kterém bude radost jezdit. Více >

Tištěná kniha 375 Kč 469 Kč - 20 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Další informace

O knize

Úspěšná výchova od hříběte až do dospělosti.

Máte-li mladého koně nebo dokonce hříbě, které si chcete vychovat od základu, vyplatí se vědět, jak na to. Postupy uvedené v této knize zajistí, že nakonec budete mít spolehlivého, klidného a poslušného koně, na kterém bude radost jezdit. Postupujte krok za krokem už od prvních dnů a položíte tak pevné základy budoucí příjemné spolupráci se svým koněm. Nepodceňujte práci ze země, která vám pomůže koně nejen připravit na obsednutí, ale bude se vám hodit třeba i při nácviku nastupování do přívěsu nebo správného chování ve stáji či na silnici.

Richard a Sam Maxwellovi, kteří tuhle podnětnou knihu vytvořili, jsou uznávaní odborníci, jejichž rady se vám určitě budou hodit. Podrobný popis jednotlivých cvičení a metod je doplněn názornými barevnými fotografiemi.

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 200×270, 154 stran
Datum vydání: 4. 9. 2009
ISBN: 978-80-7359-199-1

Novinky