Logo

Život mezi řádky

Výroba šperků z model.stříbra

Výroba šperků z model.stříbra

Heaserová Sue

Máte-li v oblibě zajímavé ozdoby a ještě k tomu si rádi „hrajete“, je tohle knížka přesně pro vás. Podle podrobných návodů si můžete doma lehce vyrobit šperky, které jen málokdo na první pohled rozezná od stříbrných. Klíčem je nový revoluční materiál - modelovací stříbro. Více >

Je nám líto, ale tato kniha je bohužel vyprodaná
O knize O autorovi Další informace

O knize

Úžasně jednoduché techniky výroby krásných šperků…

Máte-li v oblibě zajímavé ozdoby a ještě k tomu si rádi „hrajete“, je tohle knížka přesně pro vás. Podle podrobných návodů si můžete doma lehce vyrobit šperky, které jen málokdo na první pohled rozezná od stříbrných. Klíčem je nový revoluční materiál – modelovací stříbro.

Kniha je bohatě ilustrovaná a krok za krokem vás provede všemi úskalími „stříbrného modelování“. Svým výrobkům můžete pak ještě přidat na osobitosti a ozdobit je kameny, smaltováním či malou rytinou.
Inspirativní galerie vám nakonec nabídne obdivuhodné tipy na náhrdelníky, náušnice, brože, manžetové knoflíčky či přívěsky.
 

O autorovi

Heaserová Sue

Sue Heaserová se zabývá vytvářením šperků, korálků, postaviček a dalších dekoračních předmětů z moduritu.  Poprvé ho objevila v roce 1981 a do roku 1985 založila několik obchodů s pomůckami, hmotou a jinými nástroji pro práci s moduritem. V roce 1985 založila společnost The Polymer Clay Pit, která dodává zboží do celé Evropy.    Když v…

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 221×222, 128 stran
Datum vydání: 1. 1. 1990
ISBN: 978-80-7359-187-8

Novinky