Logo

Život mezi řádky

Zabij, nebo zemři

Zabij, nebo zemři

Maldonado Isabella

Na ulici v centru New Yorku je ohlášena bomba a vzápětí je zavražděn šéf týmu jistého senátora. Protiteroristická jednotka obdrží anonymní šifrovanou zprávu, že ve hře je korupce. Zvláštní agentka FBI s elitním armádním výcvikem Daniela Vega se pouští do riskantní mise v utajení. Zatím netuší, že ze záhadné únikové hry vyvázne živý jen jeden… Více >

Tištěná kniha 407 Kč 479 Kč - 15 %
E-kniha 346 Kč 407 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze O autorovi Další informace

O knize

V centru New Yorku hrozí útočník bombou a o chvíli později je na ulici za bílého dne zavražděn šéf týmu jistého senátora. Agentka FBI a bývalá příslušnice elitních jednotek americké armády Daniela Vega muže pronásleduje a dopadne, to je však jen začátek. Vyšetřování zavede FBI a newyorskou policii k záhadné skupině nájemných zabijáků a Daniela dostává svůj první úkol na nové pozici: infiltrovat skupinu a zjistit, kdo si vraha najal a proč. Neplánovaně se však ocitá na neznámém místě jako účastnice únikové hry, v níž se bojuje o holý život a přežít může jen jeden.  Dějiště hry je záhadou, stejně jako totožnost osoby, která ji řídí.  FBI po Dani horečně pátrá, zatímco svět sleduje počínání jejího avatara na darkwebu, aniž tuší, že tahle virtuální hra je přímo děsivě skutečná.
Nejnovější thriller Isabelly Maldonado uvádí novou sérii, jejíž hrdinkou je právě Daniela Vega, agentka FBI s elitním armádním výcvikem, zkušenostmi z nejnáročnějších tajných vojenských misí a dramatickým životním příběhem.

Vychází v překladu Jiřího Chodila.

Náhled knihy

Recenze

Zabij, nebo zemři představuje hutný, strhující příběh budící nutkavou potřebu číst dál. Na první stránce zrychlí z nuly na stovku a až do konce nezpomalí. Agentka Dani Vegová je hrdinka, které budete držet palce, je odolná, vynalézavá a nesmírně schopná. Vítězná kombinace!
- Meg Gardinerová, autorka bestsellerů New York Times
 
 
Výbušný, strhující, naprosto fascinující thriller na téma pomsty, spravedlnosti a přežití. (…) Udělejte si radost a pusťte se do Zabij, nebo zemři ještě dnes. Tenhle vzrušující, nemilosrdně akční příběh v závratném tempu plný báječných postav si nemůžete nechat ujít! 
- Bestthrillerbooks.com
 
Napadlo vás někdy vyzkoušet únikovku, ale odradila vás obava z klaustrofobie? Zabij, nebo zemři vám ten zážitek vrchovatě vynahradí. (…) Zápletka klokotá varem a postavy bojují až do poslední chvíle o život.
- Kirkusreviews.com
 
Zbožňuju vysokorychlostní, nadupané thrillery. Když přidáte ještě práci v utajení a smrtící hlavolamy, rázem máte dokonale strhující koktejl. To tedy byla jízda!
- Melovebooks.wordpress.com
 
Policejní procedurálka nabitá strhující akcí. Vystřelí jako raketa a je k nezastavení.  
- Recenze z goodreads.com

O autorovi

Maldonado Isabella

Isabella Maldonado se pustila do psaní krimi románů po dvacetileté kariéře v bezpečnostních složkách. Dosáhla hodnosti kapitána, řídila útvar zvláštního vyšetřování a forenzních věd, absolvovala Národní akademii FBI v Quanticu. Má zkušenosti i jako policejní vyjednavačka, tisková mluvčí či velitelka okrsku. To vše jejím knihám dodává realistický punc. Žije ve Phoenixu. Hadí oči jsou druhým…

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 145×205, 416 stran
Datum vydání: 19. 2. 2024
ISBN: 978-80-7625-301-8

E-kniha

Velikost: 1.82 MB | 2.73 MB | 0.78 MB

Novinky