Logo

Život mezi řádky

Mona Lisa

Mona Lisa

Morton Carson

Beletrizovaná výpověď o SKUTEČNÉ KRÁDEŽI NEJSLAVNĚJŠÍHO OBRAZU Z LOUVRU... Více >

Je nám líto, ale tato kniha je bohužel vyprodaná
O knize O autorovi Další informace

O knize

Beletrizovaná výpověď o SKUTEČNÉ KRÁDEŽI NEJSLAVNĚJŠÍHO OBRAZU Z LOUVRU…
 
Přijměte pozvání do barvitého světa Paříže roku 1911! Co by mohlo být výnosnější než krádež nejznámějšího obrazu světa? A právě tohle je plán, který se zrodí v hlavě markýze Eduarda Valfierna. Nic menšího než ukradnout ze zdi Louvru samotnou Monu Lisu! Proč by ale nakonec musela být na prodej jenom jedna? Může jich přece být rovných šest!

Šest identických kopií, k nerozeznání od originálu. Zpočátku jde Valfiernův plán hladce, ale všechno se začne hroutit, když protřelého podvodníka zasáhne láska. Láska k paní Ellen, manželce panovačného Joshuy Harta, shodou okolností markýzova nejbohatšího, ale bohužel i nejmstivějšího zákazníka. Ožívá před námi okouzlující paleta barev secesní Paříže, s veškerou její starosvětskou romantikou.

Příběh se řítí vpřed jako vlny rozbouřené Seiny a vrcholí během jiné skutečné události té doby – ničivé povodně Paříže.

Náhled knihy

O autorovi

Morton Carson

Carson Morton se narodil v Londýně, ale na počest svého otce narozeného v Dublinu nedávno přijal dvojí občanství: irské a americké. To proto, že už ve svých jedenácti letech se s rodinou přestěhoval do USA. Tam vystudoval střední a vysokou školu a nakonec se usadil v městečku proslaveném hudbou, ve Woodstocku. Sám se také mnoho…

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 129×206, 240 stran
Datum vydání: 30. 10. 2012
ISBN: 978-80-7359-347-6

Novinky