Logo

Život mezi řádky

Mystický léčitel: Mozek a jeho zdraví

Mystický léčitel: Mozek a jeho zdraví

William Anthony

První ze dvou přelomových knih Anthonyho Williama o našem nejsložitějším orgánu – MOZKU – se do hloubky zabývá tím, proč lidé na celém světě trpí poruchami duševního zdraví a nejrůznějšími symptomy a stavy souvisejícími se špatně fungujícím mozkem. Více >

Tištěná kniha 594 Kč 699 Kč - 15 %
E-kniha 505 Kč 594 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze O autorovi Další informace

O knize

Mystický léčitel ve dvou knihách MOZEK A JEHO ZDRAVÍ a MOZEK A JEHO ZDRAVÍ –  Praktický průvodce vrhá světlo na náš mozek a nervový systém. Původním záměrem byla jediná životně důležitá kniha, ale vzhledem k obsažnosti tématu vznikly knihy dvě – první víc teoretická, druhá víc zaměřená na konkrétní postupy a recepty. Každá kniha je použitelná samostatně, takže můžete začít s tou, kterou potřebujete nejvíce –, a později pokračovat tou druhou pro získání komplexního pohledu na zdraví mozku.
Kniha Mozek a jeho zdraví je navržena tak, aby vám sloužila jako celoživotní příručka. Dozvíte se v ní mimo jiné:
Co znamená statický mozek, slitinový mozek, virový mozek, emoční mozek, zanícené kraniální nervy, závislý mozek, kyselý mozek a vyhořelý mozek – a co s tím můžete dělat.
Skutečné příčiny více než sta symptomů, nemocí a poruch souvisejících s mozkem a nervovou soustavou.
Příčiny epidemie duševního, emočního a neurologického utrpení – od každodenních problémů se soustředěním a výkyvů nálady po diagnózy, které mění život, jako například ALS, Parkinsonova choroba a postcovidový syndrom.

Vyšlo v překladu Evy Fukové.

Náhled knihy

Recenze

„Anthony William oplývá darem, který nyní naše rodina poznala. Po letech, kdy lékaři nedokázali diagnostikovat gastrointestinální potíže naší dcery, Anthony problém nejen přesně určil, ale jím doporučené způsoby léčby vedly k jejímu uzdravení. Pro rodiče není nic důležitějšího než zdraví jejich dětí. Jsme vám, Anthony, velice vděční. Děkujeme vám za čas, energii a vedení na cestě, která netrvala přes noc, a za navrácení zdraví dceři a mnoha členům naší rodiny, Anthony.”
— Dwayne “The Rock” Johnson a Lauren Hashianová

„Celerová šťáva se rychle šíří světem. Je úžasné, jak Anthony dokázal navrátit zdraví nespočtu lidí na Zemi.”
— Sylvester Stallone

„Anthony William je zde pořád pro moji ženu, aby byla co možná nejzdravější. Vždy mu za to budu děkovat.”
— Adam Sandler, spisovatel, tvůrce filmů, herec, komik

„Nepřestává mě udivovat, jak Anthony rozumí potravinám, jejich vibracím a tomu, jak prospívají tělu. Způsobem, který je srozumitelný všem, vysvětluje potenciální harmonii či disharmonii související s našimi rozhodnutími. Má dar. Prokažte svému tělu laskavost a starejte se o sebe.”
— Pharrell Williams, zpěvák, držitel Grammy a producent 

„Kniha je rozdělena na dvě části: první je více teoretická a poskytuje důkladné informace o tom, jak naše stravovací návyky, prostředí a životní styl ovlivňují zdraví mozku. Druhá část je praktickým průvodcem, který nabízí konkrétní rady a návody, jak zlepšit zdraví mozku. Obsahuje seznam potravin, doplňků stravy a přísad, které škodí mozku, a naopak, ty, které mu prospívají. Recepty na zdravé pokrmy jsou vítaným doplňkem a pomáhají vytvořit stravovací plán pro podporu mozku. Mystický léčitel: Mozek a jeho zdraví – Praktický průvodce může být neocenitelným průvodcem pro ty, kteří se zajímají o péči zdraví mozku. Autor nám dává nástroje, abychom mohli zlepšit své fyzické i duševní zdraví prostřednictvím péče o náš mozek. Je to kniha, která přináší užitečné rady pro každého, kdo chce žít zdravý a plnohodnotný život."
— Celá recenze na: www.lacultura.cz

O autorovi

William Anthony

Narodil se s mimořádnou schopností rozmlouvat s vrcholnou duchovní silou, již on sám nazývá Duch. Ten mu poskytuje překvapivě přesné informace ohledně diagnóz a léčby nemocí, převratné informace, které často předbíhají dobu a současné lékařské komunitě ještě vůbec nejsou známy.  Od čtyř let, kdy šokoval svou rodinu oznámením, že babička, dosud zcela bez potíží, má…

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 170×240, 528 stran
Datum vydání: 29. 9. 2023
ISBN: 978-80-7625-269-1

E-kniha

Velikost: 16.52 MB

Novinky