Logo

Život mezi řádky

Mystický léčitel

Mystický léčitel

Tajemství chronických i záhadných nemocí a jejich léčení

William Anthony

Tajemství chronických i záhadných nemocí a jejich léčení Uzdravte se. Užasnete, jak je to snadné. Funguje to. Více >

E-kniha 288 Kč 339 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Tipy z redakce O autorovi Další informace

O knize

Tajemství chronických i záhadných nemocí a jejich léčení Uzdravte se. Užasnete, jak je to snadné. Funguje to.
 
Taky chodíte od doktora k doktorovi, a žádný vám dosud nedokázal pomoct? Dokonce vám naznačují, že jste simulanti, jenomže vám je stále hůř? Obáváte se rakoviny a chcete vědět, jak jí předejít? Chcete zhubnout? Vypadat a cítit se mladší? Chcete být konečně zdraví?

Léčitel Anthony William cestu z toho začarovaného kruhu zná. Odhaluje kořeny nemocí a stavů, které se současná medicína teprve snaží zjistit a přináší stoprocentně přírodní řešení k vyléčení mnoha nemocí, co nás trápí – Lymská nemoc, syndrom chronické únavy, autoimunitní onemocnění, roztroušená skleróza a mnoho dalších.
Tam někde ve vyšších sférách jsou uložené veškeré informace o léčebných metodách, které lékařská věda objeví až pár let či dokonce desetiletí. Jisté výjimečné osobnosti ale mají dar znát je všechny již dnes.

A Anthony k nim patří. Léčili se u něj i filmové hvězdy, miliardáři, profesionální atleti, autoři bestsellerů, kromě jiných třeba Naomi Campbellová nebo Scott Bakula, představitel kapitána Archera ze seriálu Star Trek: Enterprise, který prohlásil: „Úchvatné čtení. Naprosto neotřelý a naprosto ohromující pohled na úporné, zdánlivě nediagnostikovatelné zdravotní poruchy.

Náhled knihy

Tipy z redakce

Taky chodíte od doktora k doktorovi, a žádný vám dosud nedokázal pomoct? Léčitel Anthony William cestu z toho začarovaného kruhu zná. V knihách z populární řady Mystický léčitel odhaluje kořeny nemocí a stavů, které se současná medicína teprve snaží zjistit. Více informací

O autorovi

William Anthony

Narodil se s mimořádnou schopností rozmlouvat s vrcholnou duchovní silou, již on sám nazývá Duch. Ten mu poskytuje překvapivě přesné informace ohledně diagnóz a léčby nemocí, převratné informace, které často předbíhají dobu a současné lékařské komunitě ještě vůbec nejsou známy.  Od čtyř let, kdy šokoval svou rodinu oznámením, že babička, dosud zcela bez potíží, má…

Další informace

E-kniha

Velikost: 1.99 MB | 1.65 MB | 0.99 MB

Novinky