Logo

Život mezi řádky

Pekárna s vůní skořice

Pekárna s vůní skořice

Moderní příběh Romea a Julie v kulisách půvabného švédského městečka

Kvarnström-Jonesová Ruth

Lovisa Lindegrenová žije v Londýně svůj sen – dokud během jediného týdne nepřijde o práci i o snoubence. Zcela na dně se vrací do rodného Švédska, do malebného městečka Halleholm, kde zdědila po svých prarodičích bývalé pekařství na náměstí. Podaří se jí navázat na rodinnou tradici, překonat intriky nepřátel, uspět v podnikání a znovu najít lásku? Více >

Tištěná kniha 359 Kč 449 Kč - 20 %
E-kniha 306 Kč 382 Kč - 20 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze Další informace

O knize

Lovisa Lindegrenová žije v Londýně svůj sen – dokud během jediného týdne nepřijde o práci i o snoubence. Zcela na dně se vrací do rodného Švédska, do malebného městečka Halleholm, kde zdědila po svých prarodičích bývalé pekařství na náměstí. Protože v Londýně nasbírala zkušenosti coby pekařka, rozhodne se, že se pokusí rodinný podnik znovu otevřít. Její nadšení ovšem netrvá dlouho.

Kromě domu totiž Lovisa zdědila i hořké nepřátelství mezi dvěma větvemi rodiny, Lindegrenovými a Halleholmovými. Místní magnát Reuben Halleholm ji nejen od dětství nenávidí, ale teď se ji pomocí intrik snaží přimět, aby v podnikání neuspěla a dům mu prodala.

Zvládne Lovisa i tak pokračovat v rodinné tradici? A jak se rozhodne ve své nejtěžší volbě: může někoho se jménem Halleholm vpustit do svého srdce, nebo má zůstat věrná odkazu milované babičky, které kdysi Halleholmovi nesmírně ublížili?

Náhled knihy

Recenze

Knížka je rodinným příběhem, který je na motivy známého díla Romea a Julie. Odehrává se v krásném prostředí Švédska a vypráví příběh dvou rodin, které neměli moc dobré vztahy. Knížka je oddychová a příjemně se četla. Hlavní hrdinka byla tak zapálena do pečení všelijakých moučníků a zákusků a to dodávalo příběhu ještě lepší atmosféru. Můžu jen doporučit, snad na Vás také autorka přenese tu vůni z pekárny a dostanete chuť na všechny ty lahodné dobroty.
Celou recenzi si můžete poslechnout na youtube.com/watch?v=pEYr9LbzK4g&t=692s

„Malý klenot plný skvělých postav.“ – čtenářská recenze, Goodreads

„Milý a okouzlující příběh plný radosti i smutku, přátelství, rodinných vazeb a romantiky. (…) Opravdu doufám, že je tahle kniha začátkem série o lidech v Halleholmu. Protože chci víc, mnohem víc.“ – Biulas Books

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 129×206, 408 stran
Datum vydání: 27. 1. 2021
ISBN: 978-80-7625-156-4

E-kniha

Velikost: 1.59 MB | 2.08 MB | 1.12 MB

Novinky