Logo

Život mezi řádky

Pekárna plná života

Pekárna plná života

Uličky malebného Halleholmu znovu naplní vůně skořice.

Kvarnström-Jonesová Ruth

Lovisin život se po měsících boje za záchranu rodinné pekárny konečně ustálil a slibně se vyvíjí i její vztah s Axelem. Když však do jejich životů zasáhne nemoc, klid a pohoda jsou ty tam. Jak má být Axelovi oporou, když se dosud sama nevyrovnala s minulostí? Moderní romance z malebného švédského městečka pokračuje. Více >

Tištěná kniha 339 Kč 399 Kč - 15 %
E-kniha 288 Kč 339 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize RecenzeVideo Další informace

O knize

Do Halleholmu, idylického pobřežního maloměsta nedaleko Stockholmského souostroví, dorazil podzim. Život Lovisy Lindegrenové se po událostech knihy Pekárna s vůní skořice konečně ustálil. Se svou Pekárnou má velké plány a slibně se vyvíjí i její vztah s Axelem. Když však do jejich životů zasáhne nemoc, klid a pohoda jsou ty tam.

Lovisu totiž přese všechno dobré, co v posledních měsících zažila, nepřestávají pronásledovat vzpomínky na sestru Cecílii, která podlehla rakovině. Jak se vypořádá s tím, že by další blízký člověk měl podobně trpět?

Dokáže být svým milovaným oporou? Navíc se zdá, že nejde o jedinou krizi, která má město s blížícím se sněhem postihnout. Podaří se Algotovi, nejoblíbenějšímu halleholmskému důchodci, zdárně najít rodinu na druhé straně zeměkoule? Jak si má Lovisa vysvětlit záhadné chování své nejlepší přítelkyně Rebeccy? A dokáže se konečně vyrovnat se ztrátou Cecílie a napravit vztah s Axelem?

Pekárna plná života je pokračováním vřelého rodinného příběhu, odvíjejícího se v kulisách malebného městečka Halleholm, v němž se tradice a staré křivdy setkávají s moderní romancí a intrikami – to vše nad čerstvými skořicovými šneky a šálkem horké čokolády.

Náhled knihy

Video

Podívejte se na trailer na knihu Pekárna plná života a nechte se naladit na nové dobrodružství provoněné čerstvým pečivem. Více informací

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 129×206, 384 stran
Datum vydání: 15. 2. 2022
ISBN: 978-80-7625-218-9

E-kniha

Velikost: 2.17 MB | 2.78 MB | 1.40 MB

Novinky