Logo

Život mezi řádky

Pleteme květinové čtverce a jiné tvary

Pleteme květinové čtverce a jiné tvary

Stanfieldová Lesley

Pletete a nebojíte se experimentovat? Tak neváhejte. Kouzelná pokladnice pletených vzorů s květinovými motivy inspiruje každého k odvážným kreacím. Najdete tu vše, počínaje jednoduchými vzory pletenými diagonálně a konče geometrickými tvary pletenými v kruhových řadách. Více >

Je nám líto, ale tato kniha je bohužel vyprodaná
O knize O autorovi Další informace

O knize

Pletete a nebojíte se experimentovat? Tak neváhejte.Kouzelná pokladnice pletených vzorů s květinovými motivy inspiruje každého k odvážným kreacím. Najdete tu vše, počínaje jednoduchými vzory pletenými diagonálně a konče geometrickými tvary pletenými v kruhových řadách. Při tvorbě jednotlivých modelů vystřídáte nejrůznější techniky, jako je např. vícebarevné pletení, plastické nebo krajkové vzory. Metody, které ovládáte, si určitě procvičíte k dokonalosti a navíc se naučíte i nové prvky. Knihu ocení zejména ti milovníci pletení, kteří jsou neustále v pohybu.

Stačí si jen sbalit nezbytné potřeby pro několik modelů a můžete plést při dojíždění do práce nebo na návštěvě u přátel. Až zhotovíte jednotlivé díly, celý výrobek ve volné chvíli rychle dokončíte. Publikace obsahuje podrobný popis postupů pro všechny vzory včetně přehledných schémat u komplikovanějších modelů. Ty, kteří potřebují oprášit nebo vybrousit pletařské dovednosti, určitě potěší přehledná kapitola o technikách pletení a háčkování.

Pasáž o kreativních projektech má za cíl podnítit vaši fantazii, jak jednotlivé díly použít a kombinovat.

O autorovi

Stanfieldová Lesley

Lesley Stanfieldová napsala a vydala už mnoho knih o pletení a háčkování. Rovněž její články na toto téma si v ženských časopisech získaly velikou oblibu. Není ale samozřejmě jen teoretičkou, nýbrž také autorkou řady překrásných ručně pletených nebo háčkovaných výrobků.

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 220×220, 128 stran
Datum vydání: 10. 9. 2013
ISBN: 978-80-7359-382-7

Novinky