Logo

Život mezi řádky

Pletení: Jak na to

Pletení: Jak na to

Barndenová Betty

Pletete, ale běžné návody v časopisech už vám nestačí? Pak je pro vás ideálním řešením tahle kniha. Osvojíte si nové techniky a zdokonalíte se v těch, které už znáte. Objevíte krásné, nápadité vzory a odhalíte veškerá tajemství pletení. Více >

Je nám líto, ale tato kniha je bohužel vyprodaná
O knize O autorovi Další informace

O knize

Více jak 300 rad, pracovních postupů a nápadů

Pletete, ale běžné návody v časopisech už vám nestačí? Pak je pro vás ideálním řešením tahle kniha. Osvojíte si nové techniky a zdokonalíte se v těch, které už znáte. Objevíte krásné, nápadité vzory a odhalíte veškerá tajemství pletení.

Naučíte se správně číst návody, dozvíte se mnohé o výběru přízí a kombinování barev, poznáte, jaká oka se na co hodí a jak se dají kombinovat.

Všechny postupy zde najdete srozumitelně vysvětlené a znázorněné na nákresech i barevných fotografiích, od základních ok až po složité výtvory všeho druhu.

Nezapomeneme samozřejmě ani na dokončovací práce a zdobné detaily, jako jsou knoflíkové dírky, lemy či kapsičky.

Poradíme vám, jak se vyvarovat rozšířených chyb při práci, a jak je napravit, když už k nim přece jen dojde. nebo dílů, jejichž základem je rozsáhlé opakování.

O autorovi

Barndenová Betty

Barndenová Betty je známou pletařkou a návrhářkou pletených výrobků. Její vzory už se objevily u takových společností, jako jsou například Sirdar, Patons Jaeger a Kings Cole.     Čtenářky se s ní mohou setkat také na stránkách oblíbených časopisů včetně magazínů Woman, Woman´s Own, Woman´s Weekly, Knitting,i Inspirations a dalších.    Svá krajkářská díla navrhla také…

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 190×240, 160 stran
Datum vydání: 6. 2. 2015
ISBN: 978-80-7359-427-5

Novinky