Logo

Život mezi řádky

Slib

Slib

Crais Robert

Elvis Cole, Joe Pike, Scott James a legendární policejní pes Maggie tentokrát pohromadě. Na stopě teroristů. Více >

E-kniha 216 Kč 254 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize O autorovi Další informace

O knize

Elvis Cole, Joe Pike, Scott James a legendární policejní pes Maggie tentokrát pohromadě. Na stopě teroristů.
 
Když si soukromého detektiva Elvise Colea najme žena znepokojená zmizením své sestry, zavede ho pátrání ke zdánlivě obyčejnému rodinnému domku. V normálních domech se však obvykle neskrývají vraždící zločinci s hromadou výbušnin.

Ulice je vzápětí plná policistů a mezi nimi i Scott James se svým legendárním policejním psem Maggie, fenkou německého ovčáka obdařenou výjimečnou inteligencí. A pouze Scottovi se podaří zahlédnout prchajícího vraha. Zabiják má ale jedno pravidlo: Nikdy nenechávej svědka naživu.
 
Elvis Cole se náhle zdá policii podezřelý a jeho parťák Joe Pike mu přispěchá na pomoc. Scott a Maggie uniknou o vlásek smrti. A cesty této čtveřice se protnou. Společně se pouštějí do boje proti obchodníkům se zbraněmi a gangům s vazbami na teroristy. Sledovat stopu lží v pavučině, kde skoro nikdo není tím, za koho se vydává, je ale nesmírně těžké.
A smrtelně nebezpečné.

Náhled knihy

O autorovi

Crais Robert

Robert Crais se narodil v Baton Rouge v Louisianě. Je uznáváným autorem celé řady kriminálních románů a scénářů k seriálům, např. Právo v L. A., Kriminálka Miami či Hill Street Blues. Tři z jeho knih byly nominovány na Edgarovu cenu a americká kritika o něm prohlašuje, že jeho detektivky jsou směle srovnatelné s nejlepšími díly Raymonda Chandlera…

Další informace

E-kniha

Velikost: 1.57 MB

Novinky