Logo

Život mezi řádky

Slyším tě všude

Slyším tě všude

Willisová Connie

Dobře si rozmysli, co si přeješ… Více >

E-kniha 271 Kč 339 Kč - 20 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze O autorovi Další informace

O knize

PŘÍBĚH S PRVKY SCI-FI 
Dobře si rozmysli, co si přeješ…

Svižně napsaný příběh od známé autorky Connie Willisové se odehrává se v blízké budoucnosti, kdy bude možné, k nepřetržité komunikaci a dostupnosti přes sociální sítě, i neustálému vylepšování technologií, podstoupit operativní zákrok, který propojí partnery tak, aby vnímali pocity a myšlenky druhého.

Právě to nabídne Briddey Flanniganové její přítel Trent namísto zásnubního prstenu. Briddey je nadšená, vždyť EED zákrok prohloubí jejich vzájemnou lásku a umožní jim dokonalé souznění. K zasnoubení má dojít po úspěšném navázání spojení po operaci. Briddey navíc doufá, že se tím konečně dostane z dosahu přílišné péče a starostlivosti své irské rodiny. Jenomže věci se nakonec nevyvinou přesně podle plánu. Po probuzení z narkózy čeká Briddey překvapení: k propojení sice došlo, ale zcela jinému, než předpokládala.

Od té chvíle se rozjíždí napínavý a vtipný příběh, který převrátí Briddeyin dosavadní život naruby a dovede ji k zásadnímu přehodnocení pohledu na lidi kolem sebe.

Uznávaná autorka sci-fi brilantně namíchala příběh, který spojuje to nejlepší z napínavé detektivky a romantické komedie.

Náhled knihy

Recenze

Slyším tě všude má potenciál svést dohromady čtenářské skupiny, které by se jinak nikdy nepotkaly - vášnivé fanynky romantických komedií, zaryté scifisty i milovníky detektivních pátrání - a všechny také uspokojit.
Celá recenze na Aktualne.cz

Slyším tě všude je zejména pro ženy, které ocení nejen námět, ale také zábavné a ke konci dynamické zpracování. Rozhodně jde o netradiční román, ale nemusíte se obávat, že by vás ty prvky sci-fi nějak odradily, i když se takovému žánru nevěnujete.
Celá recenze na Svet-mezi-radky.cz

Celkově tedy ráda říkám, že mě kniha nezklamala. Čtení jsem si opravdu užila, i když jsem se moc nevyspala. Bylo totiž docela těžké v některé chvíli čtení přerušit, když se toho zrovna tolik dělo a dělo se pořád. Myslím, že se Metafoře podařil dobrý počin a doufám, že ještě nějaké knihy od paní autorky přinesou.
Celá recenze na Trojtecka.blogspot.com

Knihu rozhodně doporučuji, myslím, že se jedná o povedený kousek, který si ráda s chutí přečtu znovu. Čtení ubíhalo přesně tak, jak mělo a díky emocím, které ve mě kniha vyvolávala se jedná o kousek, který ráda doporučím dále.
Celá recenze na Pinkyvknihach.blogspot.com

Slyším tě všude je knížkou, která vás pobaví. Možná si, stejně jako já, položíte otázku, jestli je čtení myšlenek dobrá věc. Ruku na srdce, asi ne, zábavné by to bylo jen na chvíli. Nejenže bychom mnohdy slyšeli to, co ani slyšet nechceme, ale taky bychom se stali hlídačem vlastních myšlenek. Jen ať tenhle nápad zůstane teorií, o níž si můžeme přečíst v knížkách nebo ji sledovat ve filmu.
Celá recenze na Knihomilka.blogspot.com

Příjemná romantická kniha o možné telepatii mezi lidmi a jejich problémech v lidské společnosti.Autorka Connie Willis mě jako autorka velice zaujala a už se poohlížím po jejích předešlých knihách.
Celá recenze na Bilbovy-knihy.blogspot.com

O autorovi

Willisová Connie

Connie Willisová (1945), vlastním jménem Constance Elaine Trimmer Willisová, je v současné době zřejmě nejpopulárnější americkou sci-fi autorkou střední generace. Původním povoláním učitelka publikovala svou první povídku v roce 1971, ale prosadila se až v roce 1982, kdy za své dvě povídky obdržela ceny Hugo a Nebula. Od té doby nasbírala za svou tvorbu řadu…

Další informace

E-kniha

Velikost: 2.87 MB | 2.06 MB | 1.50 MB

Novinky