Logo

Život mezi řádky

Získej mě

Získej mě

Kennedy Stacey

Nessa Haleová je zoufalá romantička. Ronan Crawford je bývalý voják, který stále bojuje s démony minulosti. Když se Nessa ocitne v nebezpečí, Ronan slibuje, že ji bude chránit za každou cenu. Jen Nessa ale může vyvést Ronana z temnoty, která ho pomalu ale jistě pohlcuje. Více >

Tištěná kniha 215 Kč 269 Kč - 20 %
E-kniha 183 Kč 229 Kč - 20 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze Další informace

O knize

Nessa Haleová je zoufalá romantička. Během svého dětství byla svědkem nádherných láskyplných příběhů svých prarodičů a rodičů. Ale Nessa neměla takové štěstí. Místo toho tráví svůj volný čas brouzdáním na online seznamovacích aplikacích a podstupováním pekelných prvních schůzek v naději, že najde toho pravého. Když však jedno z těchto setkání skončí tragicky, Nessa je otřesená.
Ronan Crawford chápe, jaké to je cítit se zlomeně. Jako bývalý námořní pěšák stále trpí následky války. Navazování nových přátelství a práce v bezpečnostní službě ve Phoenixu, tajném erotickém klubu v srdci New Yorku, mu částečně vracejí chuť žít. Když ho Nessa požádá, aby ji naučil základy sebeobrany, neváhá ani chvíli. Ví, že Nessa trpí, a je připraven být jejím bezpečným přístavem.
Čím více času spolu tráví, tím více Ronan a Nessa pomáhají jeden druhému. Jak jejich přátelství postupně přerůstá v něco víc, Ronan seznamuje Nessu se světem erotických fantazií a spalujících tužeb. Když se Nessa ocitne v nebezpečí, Ronan slibuje, že ji bude chránit za každou cenu. Ale pouze Nessa může vyvést Ronana z temnoty, která ho pomalu ale jistě pohlcuje.

Vychází v překladu Jana Luska.

Náhled knihy

Recenze

„Ronan a Nessa jsou pro sebe jako stvoření. Teď už zbývá jen Hawke a Penny. Nemůžu se dočkat!“
– čtenářská recenze, Amazon

„Už tak jsem tuto sérii milovala, ale díky příběhu Ronana a Nessy jsem jí propadla ještě více. Jsou zatím mou nejoblíbenější dvojicí a jejich příběh měl vše, co od dobré romance očekávám: pár, který bojuje se svými démony, napětí a neuvěřitelné jiskření.“
– čtenářská recenze, Amazon

„Skvělý romantický thriller!“
– čtenářská recenze, Amazon

„Další úžasný příběh od Stacey Kennedy! Dokonalé postavy, emoce i zápletka.“ 
– čtenářská recenze, Amazon

„Hluboké emoce ukryté pod nemravnou maskou.“ 
– čtenářská recenze na Sváděj mě, Goodreads

„Neskutečná přitažlivost, skvělé slovní přestřelky, zajímavá zápletka, to vše stojí za přečtení.“
 – čtenářské recenze na Drž mě, Databáze knih

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 124×200, 208 stran
Datum vydání: 16. 2. 2024
ISBN: 978-80-7625-326-1

E-kniha

Velikost: 2.52 MB | 2.51 MB | 1.22 MB

Novinky