Logo

Život mezi řádky

Zlatá klec

Zlatá klec

1. díl duologie Faye

Läckberg Camilla

První z dvojice napínavých románů vynikající švédské autorky Camilly Läckberg s hlavní hrdinkou Faye, ženou, jejímž životním krédem je pomsta. Faye pomohla svému muži k úspěchu i majetku, ale on ji zradil a opustil. Dá se něco takového odpustit? Více >

Tištěná kniha 339 Kč 399 Kč - 15 %
E-kniha 288 Kč 339 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze O autorovi Další informace

O knize

Napínavý román se odehrává ve Stockholmu a točí se kolem Faye, ženy připravené udělat cokoli, aby dosáhla toho, po čem nejvíc touží: pomsty. 

Faye a Jack jsou dokonalý pár snů. Společně vybudovali úspěšný byznys ve Stockholmu, bydlí v luxusním bytě a jsou obklopeni „bohatými a krásnými“. Narození dcery Julienne korunuje jejich štěstí.

Postupně ale Jack tráví stále víc času v práci a přestává se svou ženou sdílet věci kolem firmy. Začínají se vzdalovat. Jednoho dne Faye přistihne Jacka doma v posteli s jeho krásnou a úspěšnou kolegyní. 

Poté, co ji zradí, se její svět rozpadne na kusy a jí nezůstane vůbec nic. Je naprosto zničená, dokud se nerozhodne, že mu všechno oplatí, a zosnuje krutou pomstu. Dobře zná jeho slabá místa, a co je nejlepší – nespěchá.

Navíc, Jack není první muž, s nímž si Faye musela vyřídit účty.

Zlatá klec je román o odvážné ženě, která vzala osud do svých rukou poté, co byla využita a zrazena. Dramatický příběh zrady, vykoupení a pomsty. 

Camilla Läckberg s nebývalou bravurou buduje hutný příběh se zápletkami tak nečekanými, že vás zvednou ze židle.

Náhled knihy

Recenze

Nevěř mu. Nevěř nikomu. Zlatá klec je napínavý román zasazený do Stockholmu, který se točí kolem Faye, ženy připravené udělat cokoli, aby dosáhla toho, po čem nejvíc touží: pomsty. Přečtěte si recenzi napínavého thrilleru z pera královny švédské krimi Camilly Läckberg. Více informací


Pokud milujete zapeklité a rafinované detektivky a nevadí vám, když si s vámi jejich autor pohrává jako kočka s myší, ze „Zlaté klece“ budete nadšení stejně jako já. Díky ní se ocitnete ve snobském prostředí švédské smetánky, kde věci fungují jinak než ve zbytku světa. A tak si udělejte čas, uvařte si kávu a vychutnejte si parádní koncert slov. Camilla Läckberg totiž umí a vy jí budete viset na rtech už od první stránky.
Celá recenze na SeverskeDetektivky.cz

Zlatá klec se mi opravdu moc líbila, i když na můj vkus byla bohužel trošičku předvídatelná. Ovšem i tak bych řekla, že je velmi dobře promyšlená a já jsem si její čtení neskutečně užila. Popravdě si ale nedokážu představit, co se bude odehrávat v druhém díle a o to víc jsem zvědavá.
Celá recenze na Databazeknih.cz

O autorovi

Läckberg Camilla

Švédská autorka Camilla Läckberg (1974, Fjällbacka) je jednou z nejčtenějších spisovatelek na světě. V rámci úspěšné série Fjällbacka vydala deset knih, jichž se prodalo přes 23 milionů výtisků v 60 zemích světa a které posloužily jako předloha pro devět televizních filmů a jeden kinofilm. Knihami Zlatá klec (Metafora, 2019) a Stříbrná křídla (Metafora, 2020), dvoudílnou…

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 129×206, 432 stran
Datum vydání: 9. 4. 2019
ISBN: 978-80-7625-032-1

E-kniha

Velikost: 1.32 MB | 1.79 MB | 0.89 MB

Novinky