Logo

Život mezi řádky

Hluboká pravda

Hluboká pravda

Braden Gregg

Stojíme na prahu největší světové změny a je jen na nás, jak se s ní dokážeme vyrovnat. Oživení vzpomínek na původ, minulost, úděl a osud lidstva. Téměř každý z nás cítí, že se světem není všechno v pořádku a že by se s tím něco mělo udělat. A to dřív, než se zničíme v krvavých konfliktech a vydrancujeme veškeré bohatství naší planety. Více >

Je nám líto, ale tato kniha je bohužel vyprodaná
O knize O autorovi Další informace

O knize

Stojíme na prahu největší světové změny a je jen na nás, jak se s ní dokážeme vyrovnat.

Oživení vzpomínek na původ, minulost, úděl a osud lidstva. Téměř každý z nás cítí, že se světem není všechno v pořádku a že by se s tím něco mělo udělat. A to dřív, než se zničíme v krvavých konfliktech a vydrancujeme veškeré bohatství naší planety.

Dokud ale neporozumíme tomu, co a proč je špatně, nedokážeme se tomu ani postavit. Pro odpovědi musíme ovšem hluboko do minulosti, daleko před zmapovanou historii, kde nás čekají ohromující zjištění. Napadlo vás někdy, že civilizace je mnohem starší, než se nám předkládá ve školách? Nebo že válčení není lidstvu tak vlastní, jak se domníváme?

Gregga Bradena ano, a protože je to vědec a žádný fantasta, vyplatí se mu naslouchat.

Zdá se, že historie se v obrovských cyklech opakuje a že právě teď se ke konci jednoho takového „světového věku“ rychle blížíme.

O autorovi

Braden Gregg

Již více jak 22 let Gregg hledá v zapadlých vesnicích a odlehlých klášterech zapomenuté texty, aby odhalil jejich nadčasová tajemství. Kombinací svých objevů a nejmodernější vědy, odhaluje a překračuje hranice tradiční vědy, historie a náboženství a nabízí nový vhled do starověkých mystérií, umně spojuje vědu se spiritualitou. „Nové objevy naznačují, že nás svět je zrcadlem…

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 133×206, 312 stran
Datum vydání: 1. 1. 1990
ISBN: 978-80-7359-340-7

Novinky