Logo

Život mezi řádky

Matrix: božský zdroj

Matrix: božský zdroj

Braden Gregg

Kvantová teorie potvrzuje šokující praxi – naše myšlenky mají moc změnit svět! Více >

Tištěná kniha 280 Kč 329 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize O autorovi Další informace

O knize

SVĚTOVÝ BESTSELLER Kvantová teorie potvrzuje šokující praxi – naše myšlenky mají moc změnit svět! Průkopník kvantové teorie, Max Planck, kdysi šokoval celý svět tvrzením, že existuje jakýsi zdroj, v němž se rodí úplně vše, co tvoří náš svět.

Autor této knihy pátral více než dvacet let po prastarých znalostech a nacházel tajemství onoho Božského zdroje zašifrované v posvátných spisech z odlehlých egyptských, peruánských či tibetských klášterů a v zapomenutých textech. A co je nejpřekvapivější – současná věda jejich odkaz potvrzuje! Kniha, kterou máte před sebou, boří mnohé zavedené názory. Seznámí nás s dvaceti klíči vědomého tvoření, s jejichž pomocí lze proměnit zázraky imaginace v životní realitu.

Srozumitelně podanými vědeckými poznatky a vylíčením skutečných lidských příběhů nás dovede k přesvědčení, že to jediné, co nás omezuje, je jen a jen naše mysl. Staňme se tedy vědci ve své soukromé laboratoři a stvořiteli svého vlastního vzrušujícího světa.

O autorovi

Braden Gregg

Již více jak 22 let Gregg hledá v zapadlých vesnicích a odlehlých klášterech zapomenuté texty, aby odhalil jejich nadčasová tajemství. Kombinací svých objevů a nejmodernější vědy, odhaluje a překračuje hranice tradiční vědy, historie a náboženství a nabízí nový vhled do starověkých mystérií, umně spojuje vědu se spiritualitou. „Nové objevy naznačují, že nás svět je zrcadlem…

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 124×200, 288 stran
Datum vydání: 17. 4. 2009
ISBN: 978-80-7359-153-3

Novinky