Logo

Život mezi řádky

Zapomenutá tajemství hovorů s Bohem

Zapomenutá tajemství hovorů s Bohem

Braden Gregg

Skrytá síla krásy, požehnání, moudrosti a bolesti. Jaké zázraky nám dnes mohou přinést velká tajemství modlitby? Kniha je od stejného autora: Matrix: Božský zdroj, Hluboká pravda, Bod obratu. Více >

E-kniha 119 Kč 149 Kč - 20 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize O autorovi Další informace

O knize

Gregg Braden po více než dvacet let pátral po důkazech zapomenutého způsobu modlitby, o němž pevně věřil, že existuje. Kvůli překladatelským nepřesnostem, chybám a úpravám starověkých textů, které dnes známe pod jménem Bible, tohle tajemství do dnešní západní civilizace vůbec nedospělo.

Na svých cestách však objevil, že v zapadlých klášterech středního Tibetu se starodávný – a hlavně účinný – způsob stále praktikuje, stejně jako se během posvátných obřadů dodnes užívá v odlehlých pustinách amerického Jihozápadu.

Vůbec poprvé v novodobých dějinách tak máme příležitost se seznámit s prastarým uměním, jímž lze měnit svět.
 
Není třeba kvůli tomu začít chodit do kostela ani se učit slova modliteb. Řeč, které Vesmír rozumí, totiž vůbec není tvořena slovy. Mluvíme k němu pocity. A odpovědí jsou nám splněná přání, radost a hluboký vnitřní mír.

Náhled knihy

O autorovi

Braden Gregg

Již více jak 22 let Gregg hledá v zapadlých vesnicích a odlehlých klášterech zapomenuté texty, aby odhalil jejich nadčasová tajemství. Kombinací svých objevů a nejmodernější vědy, odhaluje a překračuje hranice tradiční vědy, historie a náboženství a nabízí nový vhled do starověkých mystérií, umně spojuje vědu se spiritualitou. „Nové objevy naznačují, že nás svět je zrcadlem…

Další informace

E-kniha

Velikost: 2.74 MB | 2.71 MB | 0.51 MB

Novinky